Karaled

Verhuur van mobiele LED schermenBij Karaled, verhuur van (mobiele) LED schermen, bieden we een breed scala aan diensten die perfect zijn voor u. Onze LED schermen zijn van topkwaliteit en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het aantrekken van klanten, het promoten van aanbiedingen of het tonen van productinformatie. Met onze verhuurservice kunt u gemakkelijk en snel een LED scherm huren om uw winkel naar een hoger niveau te tillen.


Of u nu een speciale promotie wilt uitlichten of gewoon de aandacht van voorbijgangers wilt trekken? Zelfs in volle zon is het nog duidelijk leesbaar! Of wat dacht u van een film, voetbalmatch of andere sportuitzending?


Bij Karaled hebben we de perfecte producten voor uw behoeften. Onze LED schermen zijn gemakkelijk te installeren en Karaled zal deze bedienen, waardoor u zonder gedoe kunt genieten van de voordelen van digitale reclame. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze producten uw winkel kunnen helpen opvallen en succesvol worden.

 

Het scherm is te huur per dag, weekend, midweek, week, tien dagen, twee weken, drie weken, maand, vijf weken of langere tijd. Er is veel mogelijk vraag er gerust naar...

 

Bij de verhuur en plaatsing van het ledscherm zal de programmatie en presentatie gratis opgemaakt worden in overleg en dit tot 10 pagina's. Meerdere pagina's tegen kleine meerprijs per pagina is altijd mogelijk. Vanaf weekverhuur is er ook de mogelijkheid om acties te laten aanpassen. Ook dit is inclusief! Bij Karaled geen verrassingen meer.

 

U heeft een promo-filmpje? Geen probleem, Karaled zorgt ervoor dat dit mee opgenomen kan worden in de programmatie van het LED scherm.

Verhuur van modulair P3.9 of P4.8
LED scherm 1,5m² tot ...


Ideaal voor:
° in de showroom

° decor in theatervoorstelling
° als background tijdens een beurs of fuif
° binnen/buiten voor een voetbalwedstrijd
° een drive-in movie ergens op een parking

° film in een zaal/sporthal
° spelnamiddag om op reuze scherm te gamen...
° sportwedstrijden

U kan het zo gek niet bedenken of dit scherm kan op vele vlakken ingezet worden....

opendeurdagen, solden, acties, lancering van een nieuw auto-model, voorstelling van een (nieuw) product, mededelingen.

Led schermen van Karaled zullen zeker opvallen.
Voor dit modulair scherm is een opstelling van 1,5m² tot .... mogelijk. 
Info nodig?
Neem geheel vrijblijvend contact op met Karaled!